Page 0011

Joel has been working on the new Cancer Treatment Centre at Guy's Hospital. Recently finished, this centre has been designed to provide

facilities for research, innovation and learning, alongside treatment. Uniquely, the radiotherapy treatment suite is on the second floor

(rather than in the basement) to enhance the patients' experience. This required pioneering building materials and techniques to protect

the rest of the centre from harmful radiation. This is Joel's third major project, all within a short space of time at Laing O'Rourke.

He's also worked at Heathrow Terminal 2 and the Francis Crick Institute.

09

Index

  1. Page 0001
  2. Page 0002
  3. Page 0003
  4. Page 0004
  5. Page 0005
  6. Page 0006
  7. Page 0007
  8. Page 0008
  9. Page 0009
  10. Page 0010
  11. Page 0011
  12. Page 0012
  13. Page 0013
  14. Page 0014
  15. Page 0015
  16. Page 0016
  17. Page 0017
  18. Page 0018
  19. Page 0019
  20. Page 0020

Related Issues

powered by PageTiger